Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Friday, October 30, 2009

Cerita ku...

assalamualaikum sahabat n sahabiah sekalian...bertemu lagi kita ari ini...alhamdulillah Allah masih memberikan kesempatan diri ini untuk mencoretkan sedikit kisah aku arini...erm..arini macam biasa aku gi keje...aku lah yg kene amik kunci ofis kat guard...tengah ari pulak aku gi amik surat sbb PAR ofis cuti...huhuhu...so aku la kene amik surat yer kat bsm sane tu...huhuhu...tu la keje aku klo PAR tu xde...(klo PAR xde aku la yg jadi PAR yer...klo S/U xde aku gak yg jadi S/U yer...huhuhu..kire yer aku ni serba boleh la...hehehe...) bos besar xde...bos kecik pon xde...so xbanyak la keje nk wat...tp kadang2 tu klo xde keje boring gak...arini aku balik lambat ckit sbb hujan kat luar...yer la aku gi keje nek oto jer lom ade rezeki ag nk beli kete... : ) erm...aku rase stakat ni dulu la citer aku tok arini...nak gi solat jap...lagi pon ni dh xde idea nk citer ape...hehehe...eh lupe lak malam ni jangan lupe tengok sumpah bunian tau...best citer die...okeyh...assalamualaikum...


ha ni la die tempat di mane aku mencari rezeki...di pc usang inilah aku membuat keje2 aku untuk mendapat sesuap nasi...

No comments: