Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Saturday, October 31, 2009

:: SeCReTe ReCiPe ::

" iqa,nak makan ape ae arini? asyik2 bende yg same,tempat yg same akak boring la..."
tu lah ayat kakak ofis aku tu sebelom die mengajak aku kuar arini...hehehe...so aku cadangkan kat kak mira gi screte recipe...hehehe...tak sangka lak kakak aku tu betul2 nk gi secrete recipe... : ) ape lagi tepat jam 11 pagi kami kuar utk gi secrete recipe...sesampainya disana kami pon masuk la kat dlm tu...tuk pengetahuan kalian ni lah kali pertama aku gi kat tempat ni...hehehe...

ha ni la secrete recipe yg ade kat tjg malim ni...

wow class gak kedai yer...hehehe...erm...aku ape ag wusya2 la kat dlm kafe tu..ye la first time katekan...hehehe...erm...kek2 die...huhuhu...lazat2...dlm aku mewusya2 tu sempat ag aku snap gambar2 kek tu...hehehe...lain pulak ngan kak mira aku tu...die sebenarnyer gi kafe ke ni nak tayer kek untuk wedding die bln disember ni...hehehe..dah xlame dah tu... : ) dlm kak mira tayer2 kat abg secrete recipe tu...tibe2 bos die dtg tayer nk ape...so kak mira bincang la ngan bos die lak...selepas bincang2 kak mira nk tempah kat situ cadang yer nak tempah isnin ni...selepas abis perbincangan kiteowngpon nk balik...hehehe..yang lawak yer tokey die tu cakap ape sblm kiteowg balik..." kek?" hehehe...pas2 kak mira cakap xpe nanti saye dtg isnin bawa duit skali...hehehe...tp dlm kepala aku ni aku rase tokey tu ckap xnak beli kek ke?hehehe...slps kuar dr kafe tu ape ag kai gelak la...naper tetibe tokey tu cakap cam2 lak...hahaha...

ha ni la die kek2 yg terdapat kat secrete recipe tu arini...wah sedap kan..(huhuhu...tertelan air liur aku mase tulis blog ni)

No comments: