Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Tuesday, January 19, 2010

Kenangan 5 Agama Khas dalam ingatan...


video

Kawan-kawan rindunya dekat korang semua!!! erm inilah video kenangan terakhir kami semua. huhuhu. Video ini sahabat ku Fitri Ghafar and the geng yang buat. Hehehe. Bila tengok video ini teringat kenangan kami bersama mengharungi liku-liku kehidupan dalam mengharungi alam persekolahan. Macam-macam ragam yang ada dalam kelas kami ini. Kadang-kadang nak tergelak pun ada bila teringatkan kembali peristiwa-peristiwa semasa dalam kelas 5ak ni. Seronok sangat. Seronok, seronok, seronok. (macam upin & ipin) hehehe.

Ada yang kenal dari tingkatan 1 hingga tingkatan 5 dan ada juga yang kami kenal dari tingkatan 4. Dalam kelas kami ini ada 3 orang abang vs senior dari kami. Hehehe. Mereka ni kiranya dah tua dari kami. Hehehe.(jangan marah ae). Tapi apa-apa pun kami masih seperti adik-beradik. InshaAllah, moga kekal hingga akhirnya. 


'ukhwah yang terbina bukan seperti kuntuman BUNGA...
tetapi persis TASBIH yang awal tiada PENGHUJUNG...
dicantum demi CintaNya...Diraih demi redhaNya...'


khas untuk sahabat-sahabatku semua...

basyi, wa, nisah, billah, nad, yam, huda, shuq, yah, ika, ziqah, wan, bob, daus, epoi, albab, ikhwan, man, syafiq, fitri, ridhuan..
salam ukhwah fillah abadan abada...
~ nurkasihatieqah ~

No comments: