Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Friday, May 7, 2010

SeLaMaT HaRi LaHiR iBu Ku...

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...


Alhamdulillah hari ini kita sudah jejak ke angka 6 di bulan lima. Bersamaan dengan 22 Jamadilawwal.(dalam bahasa senangnya 7 Mei 2010) Dengan itu saya nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat insan yang amat ku cintai di dunia ini iaitu ibu ku. Hari ini befday ibu. Pagi tadi saya telefon ibu untuk mengucapkan selamat hari lahir yang ke berapa ae..? Erm..biarlah rahsia.hehehe...=)

Semoga ibu sentiasa dipanjangkan umur,di murahkan rezeki dan sentiasa diberkati Allah dunia akhirat. Insyaallah. Dan semoga ibu dapat mendidik anak-anak mu yang nakal ini sehinggalah ke akhir hayat mu. Insyaallah. Amin.Ayong sayang ibu. Mmmuuuaaahhh mmmuuuaaahhh mmmuuuaaahhh. Sayang sangat-sangat dekat ibu. Kau lah ratu hati ku. Thanx for all.=)

4 comments:

zulkbo said...

salam..
selamat hari lahir buat ibu anda
sayangggg..mak you..
la la la

syauqah wardah said...

hepi bufday utk m. c aisyah.. hehe.. kim salam kat dia ekk..

محمد فردوس سعد said...

salam..

selamat hari ibu untuk ibu2..

hargailah mereka di kala waktu masih ada ni..doakan kesejahteraan untuk mereka selalu..syurga itu dibawah telapak kakinya

NuR KaSiH aTieQaH said...

to encik zulkabo:syukran.

to azmah: syukran ae..insyaallah t aku kirimkan utusan ko.hehehe..

to firdaus: betul tu.insyaallah sama-samalah kita doakan semoga mereka didalam rahmatNya.Insyaallah. =)

May 10, 2010 10:05 PM