Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Wednesday, October 20, 2010

Peristiwa 20-10-2010

Assalamualaikum sahabat-sahabat semua. Hari ini dah masuk 12 Zulkaedah 1431 Hijrah bersamaan dengan 20-10-2010. Wah 20-10-2010 satu tarikh yang unic kan. Apa yang unic berlaku pada anda semua pada tarikh ini? Erm..Tiqah hari ini kene pergi Latihan Penggunaan Komputer 'Thin Client' di Bangunan E-Learning 14 di Tingkat 4. Huhu.. Tapi Tiqah dan kawan-kawan suka panggil thin cleaner. Hehehe.. Thin client ni macam tak ada banyak fungsi pun. Nak simpan bahan pun hanya boleh 1 G jer. Huhuhu.. Kalau macam kami yang nak buat pendokumentasian yang memerlukan burn cd tu mana boleh. Sebab thin client ni mana ada tempat cd..ish3.. Susahkan kalau nak buat kerja macam ni.

Erm..selain tu hari ini cd yang Tiqah pesan dah sampai di rumah. Wah wah wah best yer. Nak tahu cd apa? Hee mestila cd Maher Zain. Hehehe..Seronok sangat. Syukran inteam mobile. (^_~) Hehehe..Malam ni juga nak buka cd. Minat sangat dengan Maher Zain. Lagu first yang Tiqah dengar lagu Barakallah. Lepas dengar lagu tu, terus cari siapa penyanyinya. Dan cari lagu-lagu yang lain yang Maher Zain nyanyi. Waduh-waduh lagu-lagunya best-best bangat dong. Hehehe.. Bukan sahaja sedap di dengar tapi lagu-lagunya mempunyai message-message yang tersendiri.

Ini dia CD Maher Zain yang Tiqah sudah beli.Promo CD kejap. (^_~)


Hehehe..Ok la. Setakat ini dahulu cerita 20-10-2010 Tiqah hari ini. Hehehe.. Dah mengantuk ni. Esok nak kerja. Tiqah tidur dulu ae. Take care yer kawan-kawan. Jaga diri, jaga iman. Moga kita semua sentiasa di bawah lembayung rahmat kasih Illahi. Insyaallah.

Salam sayang,
-NurkasihAtieqah-
(MooD MaHeR ZaiN)

2 comments:

Kiko Berdendang said...

Tieqah da beli ek..leh la kita pinjam ramai ramai huhuhu

NuRKaSiH aTieQaH said...

a'ah cikgu..saya dah beli..best..insyaallah boleh..cikgu emh la dtg tanjong malim..hee~~