Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Sunday, November 21, 2010

Selenggara !!!

Assalamualaikum sahabat-sahabt semua. Dah lama rasanya tak update blog. Ermm mesti kawan-kawan tertanya-tanya (eh ada k..? hee~~) kemanalah menghilangnya blog nurkasihatieqah ni kan. hehehe.. Sebenarnya Tiqah menyelenggara blog ni. Ace ce ce bunyi macam dasyat jer kan. Tiqah minta maaf sangat-sangat. Sebenarnya Tiqah tukar link blog. huhuhu.. Tak tahulah yang keberapa dah tukarnya. Ermm memang tak istiqomah betul la Tiqah ni. ish ish ish.. hee~~ (^__^)

Ok la, cuba sahabat-sahabat semua tengok gambar dekat bawah ni. hee~ Comei tak picture tu. hehehe.. Tiqah suka sebab picture tu nampak comei sangat.(macam tuan yang buatnya kot. hehehe)


Ha' cuba tengok betul-betul dekat bawah pict tu ada nama -cahayakasihyangmuliapilihan-. Nampak tak..? Ish ish ish kalau tak nampak pergi ambil spect masing-masing. Nanti sure nampak punya. hehehe.. Ermm tu kalau nak tahu -cahayakasihyangmuliapilihan- maksud bagi -nurkasihatieqah- hehehe.. Nanti tak hairanlah kalau Tiqah guna nama cahayakasihyangmuliapilihan yer. Sama saja tu cuma bunyi

Ermm ok la setakat ini dulu kisah permulaan blog Tiqah yang berurl baru. Segala kesulitan, Tiqah mohon seribu kemaafan. Sebelum akhiri post ini, terimalah lagu baru dari kumpulan unique @ dahulunya dikenali sebagai UNIC. Terimalah menuju wawasan.


Salam sayang,
Nurkasihatieqah

No comments: