Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Friday, March 25, 2011

JEMPUTAN MENGHADIRI DIALOG PERADABAN MELAYU IAssalamualaikum saudara dan saudari semua. Semoga saudara dan saudari sentiasa di bawah lembayung rahmat kasih Illahi. Insya Allah. Maaf kerana begitu lama meninggalkan dunia blog ini. Bukan di sengajakan tetapi disebabkan kekangan masa dan tugas yang tidak dapat dielakkan. :)

Baiklah, tanpa membuang masa ingin saya menjemput saudara dan saudari di luar sana untuk menghadiri program Dialog Peradaban Melayu I yang akan dianjurkan oleh Institut Peradaban Melayu, Universiti Pendidikan Sultan Idris. Butiran program adalah seperti berikut:

Dialog ini akan membincangkan asal usul bangsa Melayu, the origin of the Malays, karakter dan tamadun melalui bukti arkeologi, budaya dan sejarah.

Sehubungan dengan itu, saya amat mengalu-alukan penyertaan daripada pihak saudara dan saudari dan saya berharap agar maklumat seminar ini dapat disebarkan kepada sahabat-sahabat yang lain atau fakulti saudara dan saudari sendiri.

Sebarang pertanyaan atau maklumat boleh diajukan kepada:


Mari saudara dan saudari semua kita pertingkatkan ilmu. Jangan ketinggalan untuk mengikuti program Dialog Peradaban Melayu ini. Penyertaan adalah percuma dan makanan disediakan.Turut membantu,
-Nurkasih Atieqah-

No comments: