Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Sunday, December 30, 2012

Tersenyum Dibuatnya. :)



4 Perkara saya dengar hari ini dan membuat saya tersenyum:

1) Wah adik akak yang kecik sorang ni dah makin remajalah. =p
2) Iqa sekarang ni status fb cinta-cinta jer yer. ;)
3) Hari tu buat profile picture gambar shaun yer. Alla comel jer. =D
4) Iqa dah makin berisi sekarang ni. Nampak makin comel. =)

Lalalala~ Nak tergelak bila sahabat-sahabat yang dah lama tak jumpa kata macam tu. Baru jer 2 bulan lebih tak jumpa. Hihihi. Tersenyum sendirian bila ingat dorang kata macam tu. Ni dia feedback yang saya bagi kepada mereka tetang statement di atas tu: ;p

1) Eh dah nampak macam remaja ke akak? Tak adalah saya biasa-biasa jer. Still macam dulu juga. Cuma kena matang sikit sebab tahun depan dah 23 tahun. Hik3. 
2) Eh yeke cintan-cintun? He3. Sekarang ni Iqa tengah menghayati erti cinta. Ha3.
3) A'ah kak Shaun tu kan comel. Macam-macam keletah dia. Dan sampai ada sorang adik ni panggil saya akak Shaun. He3.
4) Haa' yeke berisi? Mungkin sebab happy kot. Ni dah masuk study balik ni, tak tahu lah macam mana. Bizi study lagi. Harap-harap sama jer la camni tak turun dah macam dulu.



Bingkisan Nuraniku,
-Nurkasih Atieqah-

p/s: Alhamdulillah, kelas tadi berjalan dengan lancar. Cuma one subject kelas tak ada sebab lecture ada urgent kes kat kampung. And one lecture tu tak berapa nak best sebab suara dia perlahan sangat. Kami semua tak faham apa yang dia cakap. Tenggelam timbul jer. Sorry miss. :)

3 comments:

Que Anez Que Aziz said...

Salam alaik, ni Iqa, kalo berani bagi feedback depan2.Bukan dlm blog.Jgn smp Q bg balik aplikasi communication yg kita belajar td.Ni namenye intrapersonel communication. HAHAHAHAHA!!

Nurkasih Atieqah said...

Wassalam my dearest Nakata 6. Hik3. Ok saya tersalah tulis ayat di situ. Ha3. Elleh intrapersonal communication pn apa salahnya. Saya kan pemalu orangnya. Hik3. :p

Que Anez Que Aziz said...

PUIIII. Maluu yee??? Ye la, terutama sekarang ni. Sejak dua menjak ni mmg terserlah malunya tu. Hehehehe!