Pages

Selamat datang ke blog Bingkisan Nuraniku. Jangan lupa tinggalkan jejak sahabat-sahabat semua. Terima kasih kerana sudi ziarah blog Nurkasih Atieqah. Salam ukhwah.

Sunday, January 13, 2013

Selamat Praktikal

Assalamualaikum sahabat.

Semoga sentiasa sihat di samping sahabat-sahabat tersayang. Alhamdulillah mesti sahabat dah habis final exam kan. Saya doakan semoga sahabat lulus dengan jayanya dalam final exam itu. In sha Allah. :)

Esok sahabat dah nak mula praktikal kan? Semoga segalanya berjalan dengan lancar. Jangan takut-takut or jangan seram-seram or jangan nervous sangat. Hehe. Saya tahu sahabat boleh lakukannya. Sahabatkan memang orang yang berkaliber. All the best yer sahabat. 

Praktikal ni ibarat kita baru nak belajar bekerja. Tunjukkan prestasi yang bagus. Apa yang di suruh cuba lakukan dengan sehabis baik. Lagi satu, your konfident kena tunjukkan. Dari situlah orang akan menilai kepribadian kita. Saya tahu sahabat mempunyai semua nilai-nilai dan ciri-ciri tersebut. In sha Allah. :)

Esok jangan bagun lewat pula yer. Pakai baju yang kemas. Gud luck my dear friend! Aja aja fighting! Go go cayok! :)Bingkisan Nuraniku,
-Nurkasih Atieqah-

No comments: